S.V. Eudaimon

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Studievereniging Eudaimon

Eudaimon

Wij zijn studievereniging Eudaimon en draaien al 30 jaar mee. Op 14 februari 1981 werd Eudaimon opgericht, maar er zijn onderdelen van de vereniging die al meer dan 100 jaar bestaan. Met ruim 40 actieve leden is het een vrij kleine, maar knusse vereniging. Het grootste deel van de leden studeert aan de Katholieke Pabo. Elk jaar beginnen we met een knallende introductieweek. In deze week maken de eerstejaars studenten kennis met het centrum van Zwolle, maar vooral het studeren aan de Pabo en je toekomstige studiegenoten. Hierbij wordt veel gelachen en je leert elkaar hier goed kennen. Het is tevens een goede voorbereiding op je studie aan de Pabo. Het is een gezellige week zonder ontgroening. Daarnaast organiseren we om de maand een feest. Het bestuur bestaat uit een aantal enthousiaste mensen die samen met de leden een gezellige en vrolijke vereniging willen neerzetten.


Je zult je misschien wel afvragen: Wat betekent de naam Eudaimon? Eudaimon is een Grieks woord dat vrolijkheid betekent. Dat is precies waar de vereniging voor staat. Vrolijkheid vormt voor ons ook de basis van goed onderwijs. Met een vrolijke leerkracht en vrolijke kinderen gaat het leren vanzelf
.

Ben jij student (aan de Katholieke Pabo) in Zwolle? Zoek jij een gezellige en kleine studievereniging? Dan is Eudaimon wat voor jou.


 

introductiekamp_2011_20110829_2007616361.jpg