S.V. Eudaimon

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Bestuur

Hou jij van activiteiten organiseren, die uiteenlopen van feestjes tot workshops op de Pabo? Vind jij het leuk om de nieuwe eerste jaars een onvergetelijke introductie te verzorgen? Word dan bestuurslid!

Meer informatie, of opgeven? mail naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Judith Schwieters
(Voorzitter)

Hoi! Ik ben Judith Schwieters, ben 19 jaar oud en woon in het mooie Dedemsvaart. Ik zit nu in het derde jaar van de KPZ en zit sinds dit is mijn tweede jaar in het bestuur van studievereniging Eudaimon.

In mijn eerste jaar ging ik zelf mee met het introductiekamp en dat beviel zo goed dat ik zelf ook wel mee wilde als leiding. Ik kreeg de kans om mee te gaan en wat was het leuk! Zelfs zo leuk en gezellig dat ik heb besloten om me bij het bestuur te voegen! Ik ben voorzitter van deze mooie vereniging.

Ik heb er heel veel zin in om, samen met dit gezellige team van enthousiaste, spontane en superleuke mensen, er een geweldig schooljaar van te maken!

 

Remco Schakelaar 
(Vice-Voorzitter)

Ik ben Remco, 26 jaar en vierdejaars voltijdstudent aan de Pabo.

Na een fantastische introweek heb ik het enorm naar mijn zin gekregen op de Katholieke Pabo Zwolle. Omdat ik merkte dat de introweek mij heeft geholpen om een superstart te maken op school heb ik besloten om te gaan helpen om hetzelfde mogelijk te maken voor zo veel mogelijk nieuwe Pabo-studenten!

Ik zit sinds 3 jaar nu in het bestuur van Eudaimon, om onder andere mee te helpen aan een hilarisch introductiekamp voor 2016!

 

 

 

 

 


 

Wouter Boer

(Penningmeester)

Heey. Ik ben Wouter en ben 20 jaar.

September 2014 ben ik begonnen op de KPZ. Ik ben inmiddels al weer 2 jaar  bestuurslid van Eudaimon. Het eerste jaar ben ik begonnen als algemeen secundus en sinds dit jaar ben ik penningmeester. Na mijn eerste jaar pabo heb ik de keuze gemaakt om een andere richting op te gaan. Ik studeer sinds september van dit jaar op Windesheim in Zwolle. Ik volg een economische opleiding wat mooi aansluit op het penningmeesterschap van Eudaimon.

Voordat ik twee jaar geleden aan de pabo begon ben ik mee geweest op het introductiekamp van Eudaimon. Door het introductiekamp  ben ik in contact gekomen met deze geweldig leuke en vooral gezellige studievereniging. Nadat ik een paar super dagen heb meegemaakt leek het mij heel leuk om bij het bestuur te gaan. Wat mij aansprak aan Eudaimon was dat het geen die-hard vereniging is maar dat juist gezelligheid en gelijkheid voorop staan. Ik hoop dat wij als het bestuur van Eudaimon er een super leuk jaar van maken voor alle (aspirant) studenten van de pabo. Met te gekke activiteiten op en rondom de KPZ en natuurlijk het onvergetelijke introductiekamp gaan we weer een mooi jaar tegemoet.

Manon Hekman

(Secretaris)

Hoi! Ik ben Manon Hekman, 20 jaar en woon in Ommen. Ik ben derdejaars op de KPZ en dit wordt ook mijn derde jaar bij het Eudaimon-bestuur. Dit betekent dat ik ook al veel activiteiten van Eudaimon heb meegemaakt; feesten, de boekenactie en natuurlijk het introkamp.

Voordat ik begon aan de KPZ ben ik zelf mee geweest met het introductiekamp en de twee jaar daarna ben ik mee geweest als leiding; allebei de kampen waren supergezellig en om niet meer te vergeten. Vanaf dit schooljaar ben ik ook de secretaris van Eudaimon, de kans is dus groot dat wanneer je een mailtje krijgt van Eudaimon, deze van mij zal zijn! Ook heb ik op deze manier contact met andere verenigingen in Zwolle. Verder zit ik ook in de sportcommissie van Eudaimon, hierin zijn we druk bezig met het voorbereiden van verschillende sportactiviteiten gedurende het hele schooljaar.

Dankzij Eudaimon heb ik al veel nieuwe mensen leren kennen en is er altijd wel een leuk feest of activiteit om de hoek!

Fleur van Meel

(PR)

Hoihoi! Ik ben Fleur van Meel, ben 20 jaar oud en woon in Dronten. Ik zit nu in het 2e jaar van de KPZ en heb het hier erg naar mijn zin.

Voor dat ik startte met de opleiding ben ik mee geweest met het introductie kamp. Ik had er al veel leuke verhalen over gehoord en die waren allemaal waar. Het is een super leuk kamp! Ik vond het zelfs zo leuk dat ik dit jaar mee ben geweest als leiding en nu in het bestuur zit van Eudaimon.

Ik heb erg veel zin in dit jaar, en ik hoop dat we veel leuke dingen mogen organiseren!!

 

 

 

Lisa de Backer

(Algemeen Secundus)

Mijn naam is Lisa de Backer, ik ben 22 jaar en ik woon in Steenwijk. Dit is mijn laatste jaar op de pabo en ik heb het enorm naar mijn zin op de KPZ. Ik zit nu twee jaar bij het bestuur van Eudaimon omdat ik het leuk vind om verschillende activiteiten te organiseren en ervaring op te doen met het vergaderen binnen een “ team”. Ik heb het super naar mijn zin binnen Eudaimon omdat we naast het organiseren van verschillende activiteiten het ook gewoon erg gezellig hebben en we één grote vriendengroep zijn.

Ik heb nu twee jaren meegemaakt als leiding op het introductiekamp en ik vond het een geweldige ervaring. Door de dingen die we op het introductiekamp organiseren leren de studenten elkaar kennen en komt iedereen een beetje los. Ik had het kamp in mijn eerste jaar zeker niet willen missen en ook als leiding vond ik het weer helemaal top. Ik kijk nu al uit om dit jaar voor mij mijn laatste introductiekamp te organiseren!

 

Evanne Verhoef

(Algemeen Secundus)

Hallo allemaal, mijn naam is Evanne Verhoef, ben 18 jaar en woon in Wijhe.

Dit jaar ben ik begonnen met de opleiding en ben mee geweest op het introkamp.

Door middel van dit kamp heb ik een goede start kunnen maken op de pabo met veel leuke mensen om me heen.

Door deze ervaring sprak het bestuur mij erg aan en ben ik uiteindelijk als algemeen secundus in het bestuur beland.

Ik hoop dat ik in mijn tijd in het bestuur nog veel activiteiten en feesten voor jullie mag organiseren en dat ik jullie hier allemaal tegen ga komen!

 

Mathieu van Gelder

(Algemeen Secundus)

Hoi allemaal,

Ik ben Mathieu en ik ben 20 jaar oud en woon op dit moment in het oh zo mooie Zwolle! Ik zit nu in het eerste jaar van de voltijd op de KPZ en als je dit leest hoop ik dat ik klaar ben om het tweede jaar in te gaan! Naar aanleiding van het introkamp ben ik ook dit jaar bij het bestuur van Eudaimon gekomen. Tevens zit ik bij de sportcommissie van Eudaimon, we organiseren met deze groep sportactiviteiten voor de school.

Wat over mijzelf: voordat ik besloot om de PABO te gaan doen heb ik het VWO gedaan op het Meander college hier in Zwolle. Ik heb zelfs nog een tijdje in Groningen gewoond en gestudeerd, maar na anderhalf jaar heb ik besloten om te gaan doen wat ik wél leuk vind: Lesgeven. Ik ben fanatiek stamlid bij de scoutinggroep VLG in Zwolle en heb bij deze groep ook een tijd lang leiding gegeven. Voor de rest: ik draai mijn hand niet om voor een goede videogame, een biertje of gewoonweg gezelligheid!

Ik hoop jullie allemaal te zien aankomend introkamp, een buitengewoon leuke tijd en een goede manier om alvast kennis te maken met je toekomstige studiegenoten! Tot dan!

 

introductiekamp_2011_20110829_1241520565.jpg